Ér, úgyhogy volt: Test, szex, pornó

Az Ér, mert van! beszélgetőest-sorozatunk vendégeként Klettner Anikó járt a KözHelyben. Az élményt, a sok nevetést, a homlokra csapásos aha-pillanatokat sajnos nem tudjuk nektek átadni, akik nem voltatok velünk. Az este sommás üzenetét azonban ti is vigyétek haza: KOMMUNIKÁCIÓ! Még az ágyban is és igen, közben is.


Két órán keresztül hallgattuk tátott szájjal a szakmájában, szakterületén való jártasságát és szívtuk magunkba a mit és a hogyant. Bizony mindannyiunk számára kiderült, hiába a sok évnyi internetes önképzés és a ta

pasztalat, bőven akadtak a témában rácsodálkoznivalók, eddig ismeretlen, elképzelhetetlennek tartott újdonságok, meglepetések.


Sok kérdésünk volt, bár nehezen szólaltunk meg. Mégis hogyan nevezzük a ritkán kimondott konkrétumokat, testrészeket, pózokat, vágyakat? Hányas szám hányas személyben fogalmazzuk meg, amit elcipeltünk ide magunkkal, mert feszítően érint és végre itt az alkalom, hogy érkezzen rá válasz? És mihez kezdjünk az éppen a kérdezőre szegezett tekintetekkel, melyek mögött bizonyára halomra futnak a róla levont intim következtetések?


De a feszengés nem tartott sokáig. Tabu-téma ide vagy oda, fellélegeztünk, felszabadultunk és felbátorodtunk attól a magától értetődő könnyedségtől, hogy az addig toporogva-kéztördelve megközelíthető szavak és helyzetek milyen hétköznapiakká, természetessé váltak Anikó interpretációjában, akár a tej, a párizsi vagy a biciklizés.


Köszönjük, Anikó és nektek, hogy itt voltatok.Korábbi bejegyzések