October 27, 2019

September 24, 2019

September 22, 2019

September 22, 2019

September 8, 2019

Please reload

Korábbi bejegyzések

Ér, úgyhogy volt: Test, szex, pornó

2019/05/16

Az Ér, mert van! beszélgetőest-sorozatunk vendégeként Klettner Anikó járt a KözHelyben. Az élményt, a sok nevetést, a homlokra csapásos aha-pillanatokat sajnos nem tudjuk nektek átadni, akik nem voltatok velünk. Az este sommás üzenetét azonban ti is vigyétek haza: KOMMUNIKÁCIÓ! Még az ágyban is és igen, közben is.

 

Két órán keresztül hallgattuk tátott szájjal a szakmájában, szakterületén való jártasságát és szívtuk magunkba a mit és a hogyant. Bizony mindannyiunk számára kiderült, hiába a sok évnyi internetes önképzés és a ta

 

pasztalat, bőven akadtak a témában rácsodálkoznivalók, eddig ismeretlen, elképzelhetetlennek tartott újdonságok, meglepetések.

 

Sok kérdésünk volt, bár nehezen szólaltunk meg. Mégis hogyan nevezzük a ritkán kimondott konkrétumokat, testrészeket, pózokat, vágyakat? Hányas szám hányas személyben fogalmazzuk meg, amit elcipeltünk ide magunkkal, mert feszítően érint és végre itt az alkalom, hogy érkezzen rá válasz? És mihez kezdjünk az éppen a kérdezőre szegezett tekintetekkel, melyek mögött bizonyára halomra futnak a róla levont intim következtetések?

 

De a feszengés nem tartott sokáig. Tabu-téma ide vagy oda, fellélegeztünk, felszabadultunk és felbátorodtunk attól a magától értetődő könnyedségtől, hogy az addig toporogva-kéztördelve megközelíthető szavak és helyzetek milyen hétköznapiakká, természetessé váltak Anikó interpretációjában, akár a tej, a párizsi vagy a biciklizés.

 

Köszönjük, Anikó és nektek, hogy itt voltatok.

 

Share on Facebook
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archívum
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

©2017 KözHely                 ©2011 Manifeszt Alapítvány                   1131 Budapest, Fáklya utca 4.                          a.kozhely@gmail.com                             +3620/33 915 99

  • Facebook - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now