October 27, 2019

September 24, 2019

September 22, 2019

September 22, 2019

September 8, 2019

Please reload

Korábbi bejegyzések

Ér, mert van! Ezt a címet adtuk a programsorozatunknak.

2019/04/12

A következő három hónapban pedig a testre fókuszálunk. A cím történetében összesűrűsödik mindannyiunk személyes ügye: konkrétan a magánéletünkben és a munkánkban lépten-nyomon tett erőfeszítéseink arra, hogy évényességet és hangot adjunk érzéseinknek - a szégyennek és az abból táplálkozó félelmeknek.

 

A szégyen ereje abból fakad, hogy kimondhatatlan. Közmegegyezett és megközelíthetetlen tabukká növi ki magát. “Hát nem!” - kiabáljuk mostantól a KözHelyben, magunk is remegő lábakkal, ezzel presze saját szégyeneinket is provokálva. Elismerjük a létezését és jól kivehető, világos szavakkal, nyílttá tételével vesszük el az erejét.

 

Az emberi test a rejtett vagy manifeszt szégyeneink egyik fő forrása. Társadalmi és személyes szinten is rápakoltunk egy hegynyi súlyú elvárást: hogy kell kinéznie, hogy kell működnie és minden fejünkben létező normától való eltérésnek mennyire sz

 

abad látszódnia.

A beszélgetőestjeink vendégei ezen elvárásokhoz való hozzáállásukban példamutatók számunkra. Remélhetőleg számotokra is azok lesznek. Beszélgetünk velük a testképről és az önelfogadásról, a szex tabusításából fakadó tévhiteinkről és a férfiakat sújtó szexuális teljestítménystresszről. A tőlük hallottakat a kapcsolódó workshopokon tudjátok élményszinten is átélni. KözMozinkban pedig szintén a témához illeszkedő filmekkel várunk titeket.

 

Share on Facebook
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archívum
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

©2017 KözHely                 ©2011 Manifeszt Alapítvány                   1131 Budapest, Fáklya utca 4.                          a.kozhely@gmail.com                             +3620/33 915 99

  • Facebook - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now