October 27, 2019

September 24, 2019

September 22, 2019

September 22, 2019

September 8, 2019

Please reload

Korábbi bejegyzések

KözHely: Szenteste is nyitva

2018/12/18


"Amikor minden ajtó bezáródik, mi akkor nyitunk. Kaput neked, a találkozásnak és egy közös ünneplésnek." Épp, mint tavaly. Akkor sokan voltunk. Jöttetek ismeretlenül, ismerősként is, többnyire a magány elől, de többen nem egyedül. Volt aki a családjával érkezett, mert otthon ez az este mindig nehéz, volt, aki a szerelmével, együtt keresve a közösség melegét. És sokan jöttetek bátran, egyedül, dacolva az otthoni "magány süppedékenységével" és az ismeretlen félelmetességével. Jó volt. Igazi volt. A legszebb visszajelzés egy évet váratott magára. Pár hete valaki a tavalyi közkarácsonyozók közül önkénteskedni indult Angliába. A retúrjegye december 24.-ére szól, a gépe este 7-kor landol, hogy a Szentestét már a KözHelyben tölthesse. 
Örömmel nyitunk ajtót neki és neked is.

Ha úgy érzed, hogy Karácsonykor magadra maradnál, vagy hogy valamiért, bármiért inkább nagyobb körben ünnepelnél, akkor Szenteste nálunk a helyed. Ismeretlen ismerősként egy körbe ülni, nevetni, játszani, a megosztható nehezet megosztani. Egy estére közös otthont építeni.
Gyere el, szeretettel várunk.

Ne legyen több magányos Karácsony!

Share on Facebook
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archívum
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

©2017 KözHely                 ©2011 Manifeszt Alapítvány                   1131 Budapest, Fáklya utca 4.                          a.kozhely@gmail.com                             +3620/33 915 99

  • Facebook - Black Circle