KözKertészkedtünk...

Méghozzá annyira, hogy a kertünkre már mi sem rá sem ismerünk. Közben Feri majdnem talált egy betemetett kutat, aztán tényleg felfedeztünk egy eddig zárva tartott lépcső alatti bunkit tele kerti szerszámmal, Gábor belezúgott Petra új ásójába, ami, nincs ezen mit ragozni, tényleg szuperszexi és gyönyörű, csupasz és nemcsupasz csigák tömegét szelídítettük meg, és Petrának hála megtanultuk, hogy a kertészkedős rozéhoz bodzás ásványíz muszáj. Aztán sötétedés után, Éva néni kocsmájának kerthelyiségében felfedeztük, hogy a kerti szerszámok out of context egészen félelmetesen átlényegülnek. Bármi, de tényleg bármi lehet belőlük, viszont van egy közös állapotuk: a hátvakaróé. Mert hátvakaró nélkül nem élet az élet (ugye, Orsi?), pláne, ha egy kézigereblye vagy metszőolló tölti be ezt a funkciót... Ja, és hihetetlen, de egyébként tényleg előkészítettük a kertet télre és a tavaszi nagy közkertesedési projektre.

És hogy nehogy vége legyen, gyorsan megszavaztunk egy újabb kertészkedős napot: hamarosan komposztálót "építünk". Az is remek lesz.


Korábbi bejegyzések
Archívum
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

©2017 KözHely                 ©2011 Manifeszt Alapítvány                   1131 Budapest, Fáklya utca 4.                          a.kozhely@gmail.com                             +3620/33 915 99

  • Facebook - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now