Teremtődve


Mély megélésünk, hogy a KözHelyet nem mi csináljuk, hanem teremtődik. És irtó nagy mázli, hogy a munkánkkal épp mi segíthetjük "őt" ebben. Hogy közvetlen közelről átélhetjük, ahogy beleköltözik és kibontakozik benne az élet. Ahogy megtalálják, akiknek meg kell találniuk, ahogy beleköltöznek, akiknek itt a helye, ahogy kirajzolódnak a következő lépések, amelyeket bűn volna kihagyni. És ha a saját élményanyagunk nem volna elég, folyton megerősít ebben a teremtődésélményben valami.

Most például egy fontos, közeli, de régen látott barát, akiről kiderült, hogy na

p, mint nap épp a szomszédos boltban veszi a reggelijét, és miközben elmegy a KözHely előtt, arról fantáziál, hogy kikutatja, kié lehet ez a ház, és jól ideköltözik. Mondtuk neki, hogy felesleges. Már rég ideköltözött. Benne van minden ecsetvonásunkban, posztunkban, a KözHely egész hangulatában és szellemiségében. Mint ahogy mindenki, akitől kaptunk és akinek adtunk, és akivel igazán kapcsolódunk. A KözHely elsősorban a találkozásainkból teremtődik.


Korábbi bejegyzések
Archívum
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

©2017 KözHely                 ©2011 Manifeszt Alapítvány                   1131 Budapest, Fáklya utca 4.                          a.kozhely@gmail.com                             +3620/33 915 99

  • Facebook - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now