October 27, 2019

September 24, 2019

September 22, 2019

September 22, 2019

September 8, 2019

Please reload

Korábbi bejegyzések

Anyák a ködben

2017/09/02

Egy olyan központ létrehozásán dolgozunk, ahol tartalmazzuk az anyákat, hogy ők hordozhassák gyermeküket. Azon munkálkodunk, hogy megkönnyítsük életüket és ezzel együtt jobbá tegyük a születendő, felnövő gyerekeikét is. Szülés előtt, szülés után és az első években.

 

Napjainkban az anyaság megélése sok szempontból akadályoztatott. Nem természetes és fölöslegesen nehéz, hogy az anyák a pici gyerekeikkel magukra lesznek hagyva, és idejük zömében kettesben töltik az első éveket. Ez sok anyát és sok házasságot próbára tesz. Miközben a fizikai valóságuk az elszigetelődés, a társadalmi elvárások, a média és a huszadik-huszonegyedik századi hagyományok nem engedik ki őket karmaikból. Egyszerre kell megfeleljenek a belső ösztöneiknek, az anyaságnak, gyermeküknek és a külső elvárásoknak, a rájuk nehezedő nyomásnak.

Keveset tudnak a párok arról, mire vállalkoznak, hogyan birkózzanak meg az új helyzettel, a megváltozott rutinnal, az egymástól elcsúszott életritmusukkal és fókuszaikkal. Néha nehezen fejezik ki vagy fogadják el igényeiket és az új felálláshoz való könnyed alkalmazkodás helyét átveszi az aggodalom, a szorongás, a stressz, a krízis.

Központunkban menedéket és strukturált foglalkozásokat, egyéni tanácsadást, segítő beszélgetéseket tartunk mindazoknak, akik az anyaság kapcsán hozzánk fordulnak. Megtartó közeget teremtünk az elszigetelődés kivédésére, közösséget biztosítunk az elmagányosodás feloldására. Nézeteinkkel, tudásunkkal és tapasztalatunkkal arra törekszünk, hogy az anyaság élménye derűssé, közösségivé és kívánatossá váljon minél több anya számára. 

Share on Facebook
Please reload

Follow Us
Please reload

Search By Tags
Please reload

Archívum
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

©2017 KözHely                 ©2011 Manifeszt Alapítvány                   1131 Budapest, Fáklya utca 4.                          a.kozhely@gmail.com                             +3620/33 915 99

  • Facebook - Black Circle
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now