DIY szekció jelenti: "A munkát elkezdeni nehéz..."

De megtettük. Lealapoztuk a konyha csempéjét kétszer is, kár, hogy a fotón semmi sem látszik. (mi akkor is látjuk) Sőt itt még az ablakkeretet is megpucolta Vera. (az üveget már nem, mert van, aki keretet tisztít elsősorban, más meg az üveget fényesíti. És ez a két

személyiségtípus tényleg kettő, erre ma jöttünk rá). Aztán leszereltünk egy régi konnektort, és lőn a helyén egy spontán falikép.

Kicsit hatékonyabb napot terveztünk, de hát a munkát nemcsak elkezdeni, hanem végezni is nehéz. Mert rá kell hangolódni, ami idő. Aztán pedig remek a leendő csoportszobában a földön ülve reggelizni legalább egy órán keresztül. És kórusban énekelni, ha olyan zene szól. Na meg persze két hengergurítás közben megosztani magunkból valami fontosat, ezen néha meghatódni, összeölelkezni, máskor meg nagyokat nevetni...

Tényleg kicsit hatékonyabb napot terveztünk, de sebaj: a KözHely így is sokat (SZ)épült: nevetéstől, öleléstől, sírástól és énekléstől.

A projektet hétvégén folytatjuk. A kapu nyitva áll, gyertek, kollaboráljatok velünk! Megígérjük: csak a munkából lesz hiány! :-)


Korábbi bejegyzések