MELEGEDŐ

 

Várunk téged, ha többet érzel egy nő iránt mint barátság, és nem érted pontosan ezt az érzést; nehéz elfogadnod nőkhöz való vonzódásodat; nem mered elmondani szüleidnek, családodnak, barátaidnak; nehéz megküzdened mások előítéleteivel; sok negatív tapasztalatban van részed; vagy ha csak szívesen megosztanád történetedet más leszbikus nőkkel.   

Célunk, hogy átbeszéljük aktuális kérdéseinket, nehézségeinket, dilemmáinkat; segítsünk egymásnak saját tapasztalataink megosztásával; félelmeinket pozitív és ösztönző beszélgetésekkel oldjuk; egy elfogadó, befogadó közösséget teremtsünk. 

Raphael Perez - two men women sit on bal

Kép: Raphael Perez - two men women sit on balcony ..

 

A csoport kéthetente találkozik, minden második kedden 6 és 8 óra között. 

 

Nyílt csoport, ami azt jelenti, hogy jöhetsz egy alkalomra is, vagy mindegyikre. Bárki csatlakozhat menetközben, ezáltal új nézőpontokkal, új élettörténetekkel támogathatjuk egymást.

 

A csoport facilitátora Aszalós Kinga: "13 éve női párjaim vannak. Előtte hosszabb-rövidebb kapcsolataim voltak férfiakkal. 30 évesen a bátyám 'unszolására' jelentkeztem fel egy meleg társkereső oldalra, ahonnan az első barátnőm is lett. Mindig is voltak vonzódásaim nők irányába, de sosem mertem velük szembenézni, nem értettem, hogy mit jelentenek ezek az érzések. Az első női szerelmemnél megértettem, hogy addig mi hiányzott. Valami nagyon mélyen a helyére került bennem. Utána jött a neheze, saját magam elfogadása, félelem a környezet reakcióitól, coming out a szülőknek, barátoknak. Pár év után azonban megértettem, hogy nem 'más' vagyok, hanem egy ember, aki egy másik emberbe lesz szerelmes, nem férfiba vagy nőbe. Számomra a szerelem, a szexualitás, a vonzódás mind természetes és gyönyörű emberi érzelem, ami teljességgel független attól, hogy milyen nem iránt érzi ezt az ember."

Részvételi díj 2000 Ft alkalmanként
Jelentkezz online!