©2017 KözHely                 ©2011 Manifeszt Alapítvány                   1131 Budapest, Fáklya utca 4.                          a.kozhely@gmail.com                             +3620/33 915 99

  • Facebook - Black Circle

Szenteste is nyitva!

KözKarácsony a KözHelyben 2019. december 24-én 18 órától

A KözHely küldetése a tabumentesítés, egész évben és minden nap, nemkülönben Szenteste. Nem szeretnénk, hogy bárki úgy gondolja, azt érezze, nincs joga vagy lehetősége a szeretet ünnepének átéléséhez. Egy szó mint száz, folytatjuk a hagyományt idén is. December 24-én este várunk titeket a KözHelybe.
Gyertek, legyünk együtt, egymással körülvéve ezen a napon mindazok, akiknek nincs vagy messze van a családjuk, vagy esetleg pont a családi körben a legnehezebb átélniük az ünnep melegét, vagy akik egyedül érzik magukat, vagy egyszerűen nyitottak és kíváncsiak. Mi is nyitottan és kíváncsian fogadunk titeket, függetlenül attól, egyedül jöttök-e vagy hányan és miért.

Gyújtunk csillagszórót és hanukiát, beszélgetünk és játszunk, sokat nevetünk és nem fogunk megijedni a sírástól sem, ha muszáj.

Ne felejtsetek el bejelentkezni a honlapunk eseménynaptárában vagy írjatok nekünk a facebook oldalunkon az eseményhez, hogy tudjuk, meg kell-e erősítenünk a ház oldalát :) .

Belépőt fizetni nem kell, mindössze egy tál/tányér/csomag saját készítésű ehető bármihez vagy egy üveg iható akármihez kötött.

Szeretettel várunk.

Szenteste is nyitva!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now