Szenteste is nyitva!

KözKarácsony a KözHelyben 2019. december 24-én 18 órától

A KözHely küldetése a tabumentesítés, egész évben és minden nap, nemkülönben Szenteste. Nem szeretnénk, hogy bárki úgy gondolja, azt érezze, nincs joga vagy lehetősége a szeretet ünnepének átéléséhez. Egy szó mint száz, folytatjuk a hagyományt idén is. December 24-én este várunk titeket a KözHelybe.
Gyertek, legyünk együtt, egymással körülvéve ezen a napon mindazok, akiknek nincs vagy messze van a családjuk, vagy esetleg pont a családi körben a legnehezebb átélniük az ünnep melegét, vagy akik egyedül érzik magukat, vagy egyszerűen nyitottak és kíváncsiak. Mi is nyitottan és kíváncsian fogadunk titeket, függetlenül attól, egyedül jöttök-e vagy hányan és miért.

Gyújtunk csillagszórót és hanukiát, beszélgetünk és játszunk, sokat nevetünk és nem fogunk megijedni a sírástól sem, ha muszáj.

Ne felejtsetek el bejelentkezni a honlapunk eseménynaptárában vagy írjatok nekünk a facebook oldalunkon az eseményhez, hogy tudjuk, meg kell-e erősítenünk a ház oldalát :) .

Belépőt fizetni nem kell, mindössze egy tál/tányér/csomag saját készítésű ehető bármihez vagy egy üveg iható akármihez kötött.

Szeretettel várunk.

Szenteste is nyitva!