Hunya Csilla vagyok, pszichológus, pszichodráma vezető, alkotó-fejlesztő meseterapeuta, mentálhigiénés szakember, az elméleti pszichoanalízis doktori iskola doktorandusza.  Első diplomáimat bölcsész karon, magyar-francia-spanyol szakon szereztem, mert a magyar- és világirodalmakban megírt sorsok és élethelyzetek legalább olyan erősen hívtak, mint kislányként a kövek. Kezdetben tanítottam, majd háromszorosan is anyává lettem.

Az anyaság egészen átrendezte az értékrendemet és személyiségem, a megélt nehézségek és krízisek velem együtt megérlelték az életcéljaimat is. Három területen dolgozom folyamatosan:  a pszichodráma (csoportlélektan), a mese (meseterápia)  és az otthonpszichológia területén.  Emellett a doktori iskolában a tárgyi környezet lélektanát kutatom.

A hozzám fordulókat közös munkánk során abban a meggyőződésben kísérem, hogy minden lehetséges. Ki lehet jutni a gödörből,  meg lehet bocsátani a megbocsáthatatlannak tűnőt, át lehet formálni az eleve adottat. Otthonra lehet találni magunkban, a kapcsolódásainkban és a világban is. Két feltétellel: ha elindulunk és nem adjuk fel az első, nehezebbnek tűnő lépések után.

Szakmai weboldal

Hunya Csilla