HÁZIREND BÉRLŐINKNEK

ÁLTALÁNOS

1. Bérlőként felelsz az 1 főre jutó 1 m2 helyigény betartásáért, tehát a terem befogadóképességénél több embert nem engedsz be a programodra. Ezen feltétel nem betartásából eredő bármilyen baleset, probléma téged terhel, bérlőként a te felelősséged, illetve kizárja a KözHelyben való újabb bérlés lehetőségét.

 

2. A terem elhagyásakor kérjük, hogy ellenőrizd a villany és fűtés/hűtés lekapcsolását, valamint az ablakok bezárását, az épület bezárását.

 

3. Azoknál a programoknál, amikor szőnyeg van a teremben, kérünk a cipőket a terem előtt hagyjátok.

4. Kérünk, a teremfoglaláskor jelezd, ha a programod nagyobb hanggal jár, mint egy előadás.

 

5. A termekben ételt, és nem zárható palackból italt fogyasztani tilos.

 

6. Az épület egész területén tilos a dohányzás.

 

7. Bérlőként köteles vagy a teremre és az egész épületre előírt tűz-és balesetvédelmi előírásokat betartani, valamint a termet rendeltetésszerűen használni. Köteles vagy minden olyan kárért helytállni, amelyet a Bérbeadónak a bérleti jogviszonnyal kapcsolatosan okozol.

8. A teremben és a folyosón elhelyezett személyes tárgyakért és kellékekért felelősséget nem vállalunk. Talált tárgyakat 1 hónapig őrzünk meg.

 

9. Ha a programodra büfét, cateringet szeretnél, kérünk, egyeztess a kapcsolattartónkkal.

 

10. Hétköznap a minimális terembérlési idő 1,5 óra a 20 nm-esnél nagyobb termek esetében.  Így ha 1 órás programot tartasz, akkor is ki kell fizetned a 1,5 órás terembért.

 

11. Hétvégén a minimális terembérlési idő 6 óra a 20 nm-esnél nagyobb termek esetében.  Így ha 6 óránál rövidebb programot tartasz, akkor is ki kell fizetned a 6 órás terembért.

12. A terembérlési idő nem a programod időtartamával, hanem a terem valós használatának idejével azonos. Kérünk, ennek megfelelően jelezd a foglalásodat, annak érdekében, hogy az általad jelzett időpontok előtt és után a terem valóban rendelkezésre álljon mások számára. 

13. A termet és a ház általad használt helységeit ugyanolyan rendben és tisztaságban hagyd, ahogyan találtad. Ellenkező esetben extra 5000 Ft takarítási díjat számolunk fel. 

 

 

BERENDEZÉS

13. Az elektronikai eszközök elmozdításából és nem rendeltetésszerű használatából eredő károkért bérlőként anyagilag is felelsz. Kérünk, hívd fel a házban található darálós WC-k idegen tárgy-érzékenységére a csoportod figyelmét. Nem rendeltetésszerű használatukból fakadó dugulásuk esetén 20.000 Ft duguláselhárítási díjat számolunk fel. 

14. Hangfalakra és műszaki berendezésekre ne tegyél mécsest, még tartóval sem.

 

FIZETÉS

15. Kérünk, hogy a bérleti díjat a terem bérlésének megkezdése előtt fizesd be személyesen, vagy átutalással a közös megállapodásnak megfelelően. Készpénzes számla esetében a teljesítés dátuma a számla kiállításának dátumával megegyezik.

 

16. Amennyiben a programot az előzetesen lefoglalt időn túl fejezed be, köteles vagy arra az időszakra utólag késedelmi díjat fizetni, melyet időarányosan az adott bérlés feltételeivel számolunk.

LEMONDÁS, MÓDOSÍTÁS

 

17. A terem bérlést a program előtt 8 nappal külön díj fizetése nélkül tudod lemondani.

7 napon belüli visszamondás esetén a bérleti díj 50%-át fizeted, 48 órával előtte pedig a teljes bérleti díjat.

Amennyiben 7 nappal a program előtt módosítod teremigényedet kisebb teremre, változatlanul az eredetileg foglalt, nagyobb terem díját fizeted ki.