KIMONDHATÓ, LÁTHATÓ

BÁNTALMAZÓ A KAPCSOLATOM? 

NYÍLT ÖNSEGÍTŐ CSOPORT 

Milyen az a közeg, milyenek azok a kapcsolatok, amelyekben jó lenni? Támogató, értő, kölcsönösségen és egyenrangúságon alapuló. Olyan, ahol önmagad lehetsz és ahol a másik is megmutathatja magát. Olyan, ahol nincs szükség rejtőzködésre és védekezésre. Erre törekszünk, ebben hiszünk. Születési jogunk szeretve és elfogadva lenni és bár lehet félelmetes is, de alapvetően végtelenül felszabadító szeretni, elfogadni önmagunkat és a másikat.

 

Te el mered hinni, hogy számítasz?

 

Önsegítő csoportunk egy olyan hely, ahol felismerheted és kimondhatod, hogy tényleg jó e neked ott és azokkal, akik körülvesznek. Ha érzed, hogy valami nem stimmel, de nem vagy biztos magadban, mert attól tartasz, hogy az érzéseid puszta elégedetlenségből erednek, a hálád és szereteted hiányából adódnak és arra gondolsz, hogy talán máshol, mással, vagy másokkal se lenne jobb. Ha nem vagy biztos benne, hogy hogyan és meddig érdemes küzdeni a kapcsolatodért és mikor kell lépni, akkor itt közelebb kerülhetsz a válaszaidhoz.

 

Bátorság kell hozzá, hogy önmagunkkal őszinték legyünk. Bátorság kell a kimondáshoz, a küzdelemhez, a magunkért való kiálláshoz és, ha a küzdelem hiábavalónak bizonyul, akkor a változtatáshoz.

 

Két hetente hétfőn ezen az úton támogatjuk egymást.

 

A csoport nyitott. Első alkalom: november 11. 18.00 – 20.00-ig.

 

Ár: 1500 Ft/fő/alkalom

 

A csoportot vezeti: Gergely Anita, mentálhigiénés segítő.

 

Ha jössz, kérlek egy emailben jelentkezz be legkésőbb a csoport előtti napon: https://forms.gle/xN4FR5Qkx1w2JsEL9

 

Helyszín: KözHely, 1131 Budapest, Fáklya utca 4.